Will miss u ~
Tuesday, 2 October 2012 • Tuesday, October 02, 2012 • 0 comments
Hyep3 :)) dah berbulan asenye nad tak update blog = =' bukan mls , cuma entah lah ~,~' hehehe xDD
..hurm nad sbenarnya baru aje habis trial SPM , hehehe scaryyyy ~resultt hurmm tak payah tanye lah ~ hehehe ~ after trial,nad dgn mmber-mmber nad , kteorg outing ~ prgi JJ ~ that is the best day that I can't forget it ~ kteorgg happy sgt wktu tu ~ wlau pun seari sblom outing,nad ade problem ~ mata nad dah sepet waktu tu sebab menangis ~ hehehe kteorg outing ~ happy3 ~ 

  Nad un enjoyy jewp dgn mreka ~ heheh xDD mereka kawan2 nad yang pling nad syggggg ~hanye mreka jea yang memahami nad ~ Seyessss, nad akan mrindui mereka nnti ~ bila da habis skola nnti ~ hurmmmm :'(( tak dpt da nk jmpe mereka bila dah abis skola nnty ~ sedihhhhnyaaaaa ~ tak dapat nak lepak sama-sama dah ~ nad gak akan merindui adik2 angkat nad yang sentiase brada di sisi nad ~ yang sentiasa buat nad happy ~ 

  Korangggg ~ aku akan ingat setiap detik kite brsama ~ setiap masa kita gembira ~ setiap saat kita berduka ~ dann percayalah , semua kenangan pahit,manis dan sedih aku akan simpan dalam hati aku ~

  Sedih sangattt ~ tinggal lagi lbih kurang 2 bln jea lagi , aku dapat tengok muka korang ~ dapat tambahkan kenangan aku ~ dalam masa 2 bln nie,aku nk sangat lepak dgn korang-korang semua~ without anyone else ~ aku bangga gila dapat kawan mcm korang ~

  Aku takkan lupakan korang ~ korang kawan dunia akhirat aku ~ korang diari aku ~ koranglah sahabat aku ~ orang ckp susah nak jumpa sahabat sejati ~ tapi aku jumpe ~ bukan 1 , bukan 2 tapi ramai sangat ~

To my blogger friends ~ korang msty nak tahukan siapa mmber-mmber nad yang nad tgh ckp sekarang ni ~ okk nad akan bagitahu ^,^v

1)Ɩитαи Ƨʋяιαиι(Intan Suriani)



Nama dia Intan Suriani ~ Umur 17 tahun ~ kiteorg kenal sejak dari form 3 ~ kiteorang sekelas ~ duduk sbelah mnyebelah ~ bagi nad , dia nie cunn sgt ~ baikk plakk tu ~ nad selalu panggil dia Tan2 ~ cute kn nama tu? hehehe xD

2)Ɖαиιαℓ(Danial)


Nama dia Muhammad Danial ~ nad panggil dia Dani ~ umur 17 tahun ~ kiteorng kenal waktu form 4 ~ cara kteorag kenal lain sikit ~ hahaha xD waktu tu , dani nie nak kenal2 gn kira mcm kembar nad lah ~ lain mak bapak jewp ~ tarikh lahir sama ~ hehehe xDD dia nak kenal dgn kembar nad tu tapi tak tahu mcm mana nak kenal ~ dia tanya Intan , pehtu nad menyibuk ~ so dari situ lah kitaorg kenal ~ hehehe

3)Ƨιтι Ǫαʓʓιяαн(Siti Qazzirah)

Perkenalan kitaorg agak lama ~ tahun depan bertarikhkan 1.3.2013 genaplah 12 tahun perkenalan kita ~ hehehe lama kan..?? wktu skola rendah , nad dgn geng2 nad selalu panggil dia Si Tikus ~ hehehe tapi dia tak marah pun ~ dye nie boleh dikatakan sporting gak lah ~ dalam geng2 nad dlu , dia lah yang pling nad syg ~ sbb dia baekk .. dia nie happy orangnye ~ bila lepak gan dia , ssh lah nak sdih ~ hehehe

4)Δʓяιℓ Ғαʓяιɛ (Azril Fazrie)

Nad panggil dia Azril ~ hehehe cute kan dia...?? dia nie agak hotstuff lah jugak ~ kiteorang kenal since dari sekolah rendah ~ mula2 kenal mcm tu jewp ~ tak rapat sangatt ~ kalau jumpe dlu , baru tegur ~ skunk plak , kteorg rapat sangat ~ slalu lepak sama2 ~

5)Ѧʋнαммα∂ Иαʓяιи (Muhammad Nazrin)

Nad panggil dia yen ~ mcm mana nad kenal dgn siti , mcm tu lah nad kenal dgn yen ~ hampir 12 thn ~ dia layan nad mcm adik dye ~ maybe sbb 1-nad lahir bulan 5 , dye lahir bulan 1 ~ 2-dye xde adk , anak bongsu .. so dye anggp r nad nie adk dye ~ dye nie agk pnyabar lah juga ~ sbb nad nie ganas sket ~ hehehe

6)Ƥʋтɛяι Иʋя Δтικα (Puteri Nur Atika)

Tengok gambar dia , agak istimewa sbb snap gn nad ~ hehehe ~ Put3 yang ade buat peace tu ~ cumell kan dia...?? kteorang agak rapat lah juga ~ kenal dari skola rendah lagi ~ hehehe dalam klas , kteorg duk sbelah mnyebelah ~ apa2 jea msty nad wt dgn dia ~ hehehe xDD

#So inilahh kwn2 nad yang plingggggggggggggg nad sygg ~ syg gile3 lah ~ ikutkan sbenarnyeee , kwn2 nad semua hotstufff ~ kcuali nad .. hurmm sdihhh kn...?? heheh xDD

Ok byeeee :)) Assalamualaikum ~ nnty nad update psl adk2 angkat nad plak



OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hyepp ! Assalamualaikum semua ! Name : Nad ! Status : My heart Is Taken By Someone ^,^v
Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: NurNadhirah