Kenangan ku
Tuesday, 11 December 2012 • Tuesday, December 11, 2012 • 0 comments

Hyep3 ^,^v apa khabar semua ? Dah lama nad x update blog nie ~ hehehe xD bukan sebab mls ok ~ tpi sebab sibuk :) sibuk dengan pelbagai aktiviti , maklumlah SPM kan dah abis ~ hehehe

so now nad buat ape ? hurmm soalan private ~ but i try to answer it with the best answer ~ hehehe nad sekarang nie tgh mncari keje ~

Semua tempat nad da cari , tpi mereka semua ckp "nnti kami akan telefon awak" ~ malang nya , sampai sekarang tak call pun ~ aishhhhh

hehehe xDD

Baru2 nie kelas nad 5LK ada dinner ~ Prom Night ^,^v hehehe tema kiteorg merah , hitam , putih ( putih xdpt wt warna dye ) ~ semua nye cantik2 belaka ~


Heheh teka mana satu nad !

wahhhh pandai ^,^v nad yang pakai baju putih depan sekali nie ^,^ hehehehe waktu nie nad cuba masukkan tiga2 warna ~

Habis jea dinner nie , semua muka sedih jea ~ yelah lepas nie da xdpt jmpe da ~ semua nya da prgi merata2 tmpt ~ hanya fb dgn nmbr telefon jea tmpt tuk chit chat ~ hehehe



Gambar-gambar atas nie di ambil untuk masukkn ke dalam majalah sekolah ~ I'm gonna miss all this :'(

Nad akan merindui mereka2 nie semua ~ kwn2 yg nad syg ~ sush tau nk jmpa kwn yg sekepala mcm mereka nie ~,~ bile seorg kne mrah , semua moody ~ sowang happy , semua happy ~ sorang bwk mknan , semua tumpang sekaki ~ hehehe

Wahai kwn2 5LK , aku nak korang tahu , aku xprnah lupekan korang ~ aku akn ingt semua detik kite bersama ~ kenangan wktu ujan , jamuan byk kli wktu form 4 ~ aq ingt semua tu wey ~ sumpah , aq da mula rindukan korang :'(

AKU SAYANG 5 LUKISAN KEJURUTERAAN ^,^v KORANG THE BEST !!


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hyepp ! Assalamualaikum semua ! Name : Nad ! Status : My heart Is Taken By Someone ^,^v
Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: NurNadhirah