Semalam !
Sunday, 16 December 2012 • Sunday, December 16, 2012 • 0 comments

Hyep2 ^^ Hari ini nad nak crite tntng kisah smlm ~ heheh smlm nad gan kwn2 nad happy gile ~ Smlm knduri kawin kwn nad ~ Nme dye Azira ~ umur dye sebaya gn nad ~ 17 thn >,< tapi dye da kawin ~ gan org yg brumur 26 tahun >,<

Punye lah sibuk smlm ~ mcm kteorg nie katering plak >,< kteorg jewp yg wt semua ~ sebaik ade kteorg , klu tak de tak tahulah ^,^v

Pastu kteorg lari kejap , prgi kenduri dkt uma adk angkt nad plak ~ kakak dye kawin ~ hehehe wahhh ~ disebabkan nad dakenyang so nad xmkn lah kat uma adk angkt tu ~ just dtg tnjuk diri jewp ~ hehehe xDD

Intan gn azril jea yg mkn sbb mereka lapo sgt2 ! mmndangkan tmpt da pnuh , so nad gn paeh xmkn ~ kteorg prgi kt tmpt parking moto smntara menunngu meke abih mkn ~ hehehe ~ 

Pastu dkt2 gn tmpt parking moto , nad nmpk pokok ceri ~ ttbe tringat kenangan lama ^^ bestttt sgt ~ nad cube capai buah ceri yang warna merah , tpi xde ~ hehehe

Tak lama kemudian ~ Intan gn azril dtg ~ pstu azril gi ckp nad gn paeh dating ~ aishhh pztu menambah plak tu dating bwh pokok ~ xde mknenye ~

Lepas tu kteorg prgi blk uma Azira ~ melepak kt situ ~ hehehe xDD sembang2 pe semua ~ pstu si paeh bgi idea nk gi karaoke ~

Dgr nk gi karaoke , nad blk tukar baju ~ tak suka pkai bju kurung wktu bwk moto ~ hehehe xDD da lah bwk wave smlm ~ hehehe

Pastu gi uma azira blk ~ sbb nk gi mnjemput wan dgn intan ~ hehehe xD

Pastu rmai2 gerak gi karaoke dkt mydin ~ besttt semuanye pakat mnunjukkn bakat terpendam ~ heheh xD

Pape un smlm mmg besttt sgt ~ Intan , Wan , Azril , Faiz ~ Aku syg korang sgt2 ^,^v Aku harap pershbtan kite kekal slme2nye ~ Ape yg pnting , always trust each other >,<


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hyepp ! Assalamualaikum semua ! Name : Nad ! Status : My heart Is Taken By Someone ^,^v
Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: NurNadhirah