KPTM !!
Friday, 17 May 2013 • Friday, May 17, 2013 • 0 comments


Hyep korang semua si blogger ! hehe *pnjang ayat permulaan kite* Well ! Tengok gambar kat atas tu ! Nad  dapat masuk Kolej Poly-Tech Mara a.k.a KPTM !!

*kat mana?* Kat cheras,Kuala Lumpur ! 

Niat nad pada asalnya *jujur nie* nad tak nak langsung mohon kptm ! sbb tah ~ mybe just because of nad tak berminat masuk KOLEJ ! 

hey it's true okeyh >,< but one day,nad chatting with one of my ex classmates ~ her name is D ~ dia lah yang suruh nad mohon masuk kptm :)) so tak nak kecilkan hati dia , nad pun mohon lah masuk >< 

Secara jujurnye nad ckp,waktu mohon tu sekelumit tak de perasaan teruja ~ atau errmmm *blur seketika * forget it ~ nad fikir nad konfem tak dpt sbb ye lah MARA kan ? *caps lock nyahh* hahah xDD

Sampai lah dah dekat 1-2 minggu kemudian..malam hari ibu yg lalu ~ tiba-tiba terfikir "apa jadi dgn kptm aku eak?" 

Kebetulan waktu tu nad tengah online ~ nak update blog konon nya,last2 cancel last minute ! Nad pun bukak lah link kptm ~ stalk portal tu,nad pun terjumpa "APPLICATION STATUS" Nad bukak benda tu,and dia suruh masukkan i/c ~

nad masukkn i/c nad *klik,klik,klik,klik (tekan i/c)* pastu terus dapat berita gembira tu :)) and my mummy punya lah happy,nad tak dpt nak gmbr kan mcm mna my mummy punya happy ^,^ *mcm dia nie kowt* Ibu terus telefon ayah , waktu tu pulak ayah kursus kat KL !!

ohh man 2 days in a row nad dpt happy kn my parents ~ hehehe xDD

Kawan-kawan semua ckp "perghh untung lah dpt kt KL" or "ko jadi org KL lah lps nie" ! and I say "jangan nk merepek" or "gila ke?" kihkihkih xDD

So now nad tengah countdown nak pergi daftar ! hehe xD tinggal sebulan lebih je lagi untuk nad ready wif sijil-sijil nad,medical check up,print a few things !! ohhh goshh -,-' tired meyh !

Hahaha :)) Nad fikir malam nie nad dah banyak sgt pot pet-pot pet ~ *just like a parrot* hehe xD So nad undur diri :)) Tired+mengantuk = ='

p/s:sorry if ade trsalah kata or terkutuk ! jgn mara2 nad sekejap tukar2 bahasa ~ tgh belajar :)) hehe :D

So now !! bubyeee blog :)) see you soon ^,^ tunggu mood nk update dtg :D see ya !

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABAROKATUH :)) *jwb jgn tak jwb* lala :pp

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hyepp ! Assalamualaikum semua ! Name : Nad ! Status : My heart Is Taken By Someone ^,^v
Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: NurNadhirah