Rindu Part 2
Sunday, 22 March 2015 • Sunday, March 22, 2015 • 0 comments

Banyak pulak aku update blog..I just need somewhere that i can tell everything..

AS

Kau ingat lagi tak waktu kita sama-sama nak sambut birthday WW...?? Aku,kau,adik dgn FF..sanggup dtg parade..cari kat parade..WW pernah cakap dia nak froggy..kita jumpa froggy yang dia nak tu..kita pun bayar half-half..sanggup keluar duit sebab nak bagi WW happy..

Lepas tu , kite terus pergi kedai kek..beli kek ,lilin dgn spray warna tu..spray tu pakai duit aku,.sebab aku cakap aku nak happy-happy..duit kek kita share 4 org..

Malam tu..yg lelaki pergi dulu polo..aku kena bawak WW..macam-macam alasan aku ckp kat WW..aku ckp aku nak jumpe member kat polo tu..gila kau..jumpa member kt tgh2 polo..waktu malam..tak pernah aku buat..hahahah..

Lepas tu..terus buat-buat nk tangkap gambar kat polo tu..perghh..hahha..tgh tngkp gmbr..FF dtg bwk kek suprise kan WW..seriously time tu seronok sgt..hehehe..

Kenapa kau berubah sampai mcm ni AS...??

Apa salah aku sampai kau berubah teruk macam ni...??

Kau selalu dengan aku..

aku minta apa2 je..kau tunaikan..

Aku syg kau mcm aku syg abg aku..

Tapi kenapa kau buat aku mcm ni..??

3 sem kite kenal..kite rapat..

tapi akhirnya jadi mcm ni..

OLD
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Hyepp ! Assalamualaikum semua ! Name : Nad ! Status : My heart Is Taken By Someone ^,^v
Credits ♥

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: NurNadhirah